Ervaringen

over wees zen en leer wijnproeven:

Edwin Jansen

Het webinar van Josje was verrassend informatief en liet een blijvende geur en smaakervaring na. Het was mijn eerste kennismaking met de wereld van wijn en ik was verrast hoe de geur en smaak van wijn in korte tijd kan veranderen. De enthousiaste, passievolle uitleg van Josje over het hoe en waarom en haar humor bij het beantwoorden van de vragen maakten het aanstekelijk. Ik had niet verwacht dat een dergelijke ervaring in een webinar opzet te vatten was en dat ik zoveel zou opdoen over wijn in zo’n korte tijd. De ervaring om dit samen met vrienden te doen met Josjes begeleiding online was bijzonder en kan ik zeer aanraden. Als leek leer je in een heel korte tijd heel veel over vinologie!

Een reactie per mail van iemand die deelnam aan het gratis webinar :
“Hartelijk dank voor de leuke webinar die ik zojuist van je heb gevolgd. Ik vond het heel duidelijk en overzichtelijk. … een berichtje om je te bedanken!”

Jacqueline te Brake

Het webinar was leuk en interessant ,wij hebben wat ‘benen’ langs het glas laten gaan .

Over kennismakingsles Italiaanse wijnen

Astrid Spooren:

“hoi Josje, afgelopen donderdag deelgenomen aan je kennismakingsles, wat erg leuk was! ”

Chatlog 24 maart giro ditalia

Ik vond het leuk. Af en toe viel het geluid weg maar het was goed te volgen. Bedankt en ik zal zeker je website bezoeken. In augustus weer eens naar Toscane, zal ik eens gaan proeven.

Verginia van de Beek

Ik vond het ook erg leuk, goede extra voorbereiding op mijn Swen3. Dit was echt, zelfs ondanks kleine storinkjes, erg leuk!

Astrid

Leuk en duidelijk! Grazie mille!! Piano piano leer ik steeds wat bij!:)

Agnetha Heijsman

Heel leuk en interessant!! Tot gauw

Kim Lansink

Piano piano leer ik steeds wat bij!:)

Aanbevelingen via Linkedin:

Fiene Van Loock

Op ons tuinfeest vroegen wij Josje de wijn en de muziek te verzorgen. De wijnen hebben we samen uitgezocht en zo leerden wij en passant ook nog wat over italiaanse wijnen! In Josje vonden wij een ware wijnkenner die ons hielp de juiste keuzes te maken. De gasten waren bijzonder enthousiast over de diverse wijnen die geschonken werden. Als DJ moshje verzorgde Josje op ons…more

December 9, 2012, Fiene was Josje’s client

Rachel Heijne

Een wijnproeverij van Josje is een leerzame en bijzonder gezellige ervaring!

February 9, 2012, Rachel was Josje’s client

Marjan van Maanen – de Lange

Ik ben in contact gekomen met Josje via de Beursvloer in Utrecht, waar bedrijven en vrijwilligersorganisaties met elkaar in contact kunnen komen. Daar heeft zij ons een wijnproeverij aangeboden. In december 2011 heeft Josje een wijnproeverij gegeven voor de bestuursleden van de Zonnebloem van Utrecht. Informatie over de wijnen en Italië werden afgewisseld met tijd om even te praten met bestuursgenoten. Josje heeft veel kennis over wijnen, streken, druiven, etc die zij op een leuke manier met ons deelde. Zij is prettig in de omgang en speelt goed in op de groep, bijvoorbeeld wat betreft de hoeveelheid informatie. Het was een zeer geslaagde avond, een wijnproeverij bij Profondo is zeker aan te bevelen!

January 31, 2012, Marjan was Josje’s client

Marcel Bouwman BBA

Een prima verzorgde wijnproeverij. Erg vriendelijke mensen en goede kennis van Italie en Italiaanse wijnen. Hierdoor is het drinken van wijn een andere belevenis. Erg lekkere wijnen in het assortiment.

September 5, 2010, Marcel was Josje’s client

ing. Hennie Tuithof

Ik heb Josje leren kennen op een Wijn en Cultuurreis in Toscane. Het is een gedreven reisleidster die zowel op het gebied van de Italiaanse cultuur, als op het gebied van Italiaanse wijnen een expert is. Ze heeft ons meegenomen naar de beste en mooiste wijnhuizen van Italië. Een reis om nooit te vergeten.

July 21, 2010, ing. Hennie was Josje’s client